Eco-voertuigen voor snellere diensten

 

Met kleine, milieuvriendelijke en snelle voertuigen stoomt Bubble Post stedelijke logistiek klaar voor de toekomst, met respect voor mens en planeet!

 
Bubble Stint

Stint

Snel en wendbaar ‚ÄĒ zoals onze service. Same day deli¬≠veries, live tracking, elektro¬≠nisch on¬≠der¬≠te¬≠kenen, een per¬≠soon¬≠lijke login en WMS beheer... Het tracken van uw leveringen was nog nooit zo makkelijk dankzij het Bubble IT-systeem!

Trike

De Bubble Heroes leve­ren wanneer uw klanten het willen, in tijd­slots van maandag tot en met zaterdag. Zo vermijdt u onnodige trajecten in de binnen­stad en draagt u bij tot een leefbare woon- en werk­omge­ving.

E-van

Ook voor grote goederen bieden we een oplossing. We beschikken in elke stad over meer dan 1000m² slimme en veilige opslag­ruimte. Geen tijd om ons magazijn te bereiken? Geen probleem! Wij halen uw goederen op, 100% elektrisch.

CNG sprinter

Aardgas is onze duurzame oplos¬≠sing voor de koude keten. In onze sprinters koel¬≠en we uw goederen van 4 tot -22¬įc. Ook in de fietsen blijven ze fris dankzij de actief gekoel¬≠de laad¬≠ruimte. HACCP goed¬≠gekeurd.