t.png
 

Breng groen terug in de stad

 

Effici√ęnte & duurzame stadsdistributie

 

We zijn ons allemaal bewust van het probleem: onze leefomgeving staat onder druk door duizenden tonnen CO2 die elke dag worden uitgestoten door voertuigen. Een groot deel hiervan op rekening van leveranciers. Voor ons is dit geen model voor een duurzame toekomst. Bubble Post biedt daarom een oplossing, door 100% ecologisch te leveren.

Bubble Post is gespecialiseerd in first-and-last-mile delivery, en plaatst de stad en zijn inwoner terug centraal. De goederen worden aan de rand van de stad bij ons afgeleverd waarna ze gesorteerd en gebundeld worden. Ons eigen ontwikkeld IT-systeem berekent voor ons de meest effici√ęnte route en voorziet het meest geschikte voertuig.

 
Bubble Post City.jpg

Onze missie

 ‚ÄúDelivering happiness into the urban future.‚ÄĚ  

Eco-voertuigen voor snellere diensten

 

Met kleine, milieuvriendelijke en snelle voertuigen stoomt Bubble Post stedelijke logistiek klaar voor de toekomst, met respect voor mens en planeet!

 
Bubble Stint

Stint

Snel en wendbaar ‚ÄĒ zoals onze service. Same day deli¬≠veries, live tracking, elektro¬≠nisch on¬≠der¬≠te¬≠kenen, een per¬≠soon¬≠lijke login en WMS beheer... Het tracken van uw leveringen was nog nooit zo makkelijk dankzij het Bubble IT-systeem!

Trike

De Bubble Heroes leve­ren wanneer uw klanten het willen, in tijd­slots van maandag tot en met zaterdag. Zo vermijdt u onnodige trajecten in de binnen­stad en draagt u bij tot een leefbare woon- en werk­omge­ving.

E-van

Ook voor grote goederen bieden we een oplossing. We beschikken in elke stad over meer dan 1000m² slimme en veilige opslag­ruimte. Geen tijd om ons magazijn te bereiken? Geen probleem! Wij halen uw goederen op, 100% elektrisch.

CNG sprinter

Aardgas is onze duurzame oplos¬≠sing voor de koude keten. In onze sprinters koel¬≠en we uw goederen van 4 tot -22¬įc. Ook in de fietsen blijven ze fris dankzij de actief gekoel¬≠de laad¬≠ruimte. HACCP goed¬≠gekeurd.

Bubble E-van charging 3.jpg

Bubble Map

 

Bubble Post is in 2013 gestart in Gent, en al snel uitgegroeid naar de grote steden in Vlaanderen. Onze ambitie is om een oplossing voor stedelijke distributie in zoveel mogelijk Europese steden aan te bieden.

In elke regio waar we actief zijn opereren we vanuit een magazijn aan de stadsrand. Op de kaart kan je ons groeiend netwerk aan magazijnen terugvinden met alle nodige contactgegevens.

 
 

Het Bubble Team

Bij Bubble Post geloven we in een zelfsturende methode. Geen titels als managers maar wel gemotiveerde collega's en coaches die elk hun verantwoordelijkheden opnemen en samen zoeken naar oplossingen.

Marc Morioux
CEO

Anthony Viaene
Co-founder & CTO

Michel De Waele
Co-founder & CCO

Robin Gheysen
Operations & Logistics

Mattias Decuypere
Operations & Logistics

Nick Rau
Sales Development

Maxime Demeyere
Marketing & Communication

Simon Decuypere
Customer Solutions

Michael De Busscher
Software Engineer

Gertjan Wytynck
Software Integrator

Frans Luuk Bouwers
Operational Coordinator

Virginie Oltmans
Customer Happiness Hero

Wim De Tavernier     Finance

Brecht Petit
Customer Solutions

Gregory Perez
Customer Solutions coach

Amelie Van Holder 
Office & Finance

Jonathan De Lange
Customer Solutions

Maurice Letiche
Sales Development

Jaap Van Den Bosch
Sales Development

Roy Philips
Software Developer

4000

eco deliveries elke dag

186000000

g CO2 bespaard
berekend door CO2Logic

vluchten Parijs-NY

bomen geplant

Start-Delivering-Green-Today-HD.jpg

Verzend vanaf vandaag ecologisch

Neem contact op en test Bubble Post als logistiek partner