Ontvanger

Neem altijd contact op met Customer Care als je het bezorgadres wil wijzigen naar een nieuw adres binnen dezelfde stad. Bekijk hier in welke postcodes we leveren per stad. Een adreswijziging is niet meer mogelijk als de bezorger onderweg is met je pakje.

Bubble Post heeft geen afhaalpunten. Leg een nieuwe leverdatum vast via onze Track & Trace.

Laat via onze Track & Trace een eenvoudige boodschap achter voor de bezorger. Let op: hij leest je bericht pas bij aankomst op jouw bezorgadres en kan er niet op antwoorden.

Heb je de levering gemist, dan komt onze bezorger jouw pakje de volgende dag aanbieden of wachten we tot je het pakje opnieuw inplant met je trackingcode op onze Track & Trace.

Als je afwezig bent wanneer de koerier bij je langskomt, is het mogelijk dat we jouw pakketje bij de buren achterlaten. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus met de vermelding van de buur waar laat het pakket is afgeleverd. Laat via onze Track & Trace een boodschap achter voor de koerier als je het pakje bij specifieke buren wil achterlaten of liever geen burenlevering wenst.

Ga na of de bezorger het adres gemakkelijk kan terugvinden, of de bel goed werkt en of de naam van de geadresseerde duidelijk wordt vermeld. Laat op onze Track & Trace instructies achter om de bezorger te helpen bij een volgende leveringpoging.

 

Contact Customer Care

Voor -en achternaam *
Voor -en achternaam

Verzender

Verzendingen

0,25m3 (60cm/60cm/60cm) en minder dan 30kg. Grotere zendingen zijn ook mogelijk, daarvoor vraag je best een offerte aan. http://bubblepost.be/get-a-quote

Met kleine, milieuvriendelijke en snelle voertuigen stoomt Bubble Post stedelijke logistiek klaar voor de toekomst, met respect voor mens en planeet!

Momenteel leveren we 6 dagen op 7 van โ€˜s morgens vroeg tot โ€˜s avonds laat, alleen op zondag werken onze Heroes nog niet, dan laten ze hun benen masseren voor de week erop.

Wil je voor de eerste keer eco verzenden met Bubble Post, neem dan contact op met sales@bubblepost.be.

Bubble Post is gespecialiseerd in het stadscentrum. Om een nationale dekking te voorzien, werken we met partner koeriers. Voor leveringen binnen andere Bubble steden (zie map) voorzien wij een CNG shuttle en worden ook de laatste kilometers van je pakket terug door ons verzorgd. Een lijst van postcodes waar we actief zijn kan je via een offerteaanvraag verkrijgen.

Ja, met onze koelwagen op CNG en cold trikes kunnen we jouw goederen actief gekoeld vervoeren. We beschikken zelf over de gepaste verpakkingen om je producten ook gekoeld in onze fietsen te vervoeren. Vraag gerust een offerte aan.

Afhankelijk van de locatie van je bedrijf en de hoeveelheid kunnen jouw goederen al dan niet opgehaald worden. Ook de prijs hiervoor is afhankelijk van diezelfde factoren. Hiervoor vraag je best een offerte aan. http://bubblepost.be/get-a-quote.

Betalingen

Je ontvangt een maandelijkse factuur van het aantal gepresteerde leveringen.

Overige

In ons beveiligd magazijn aan de rand van de stad kunnen wij ook jouw goederen stockeren. Zowel droog als gekoeld. We beschikken zelf over een eigen WMS. Vraag hiervoor een offerte aan.

Retours

Ja, op een afgesproken plaats en tijdstip halen wij ook jouw retours op, bundelen we die en sturen we ze in bulk terug naar jou.