OPERATIONAL

Bubble Heroes

Sterke benen? Positieve instelling? Vervoeg ons gemotiveerd en sportief team! Klik hieronder om te solliciteren, vul vervolgens het formulier in en overtuig ons waarom wij jouw benen en glimlach nodig hebben! Ook als jobstudent zowel in de vakantieperiode als tijdens het jaar welkom.

 
 
 

 

IT DEVELOPMENT

Internships

Bubble Post beseft dat stageplaatsen niet eenvoudig te vinden zijn. Vandaar dat wij plaats bieden aan gemotiveerde en enthousiaste stagiaires met een zwak voor duurzame ontwikkeling. Marketing en communicatie, sales, logistiek,... you're welcome.

 

 

INTERNSHIPS

- Marketing Rocker, Creative Designer, Sales, Customer Services, ... -

Bubble Post beseft dat stageplaatsen niet eenvoudig te vinden zijn. Vandaar dat wij plaats bieden aan gemotiveerde en enthousiaste stagiaires met een zwak voor duurzame ontwikkeling. Marketing en communicatie, sales, customer services en solutions, logistiek,... you're welcome.

 

 

Bubble Team

Met onze snelle groei zijn we constant op zoek naar profielen om ons team te versterken. Ben je geïnteresseerd maar zag je hierboven niets voor jou? Laat het ons weten met een spontane sollicitatie.