"Er beweegt wat in de stad" Symposium

SAVE THE DATE, 7 november, Gent

 
ee337b9c688c1fc67d93a13faac6e149f0be7ef0.jpeg
 

De transportsector beleeft interessante tijden. E-commerce zit al enkele jaren in de lift en lijkt niet meer te stoppen. Meer en meer mensen in België kopen online. Naast de klassieke items zoals kledij en boeken zijn ook aan huis leveringen van verse maaltijden of gekoelde producten aan een opmars bezig. Leuk en gemakkelijk voor de consument, maar hoe gezond is deze evolutie voor onze steden?

Steden zijn bruisende hubs waar mensen zich snel willen verplaatsen en waar informatie en goederen efficiënt moeten worden verdeeld. Voor een druk bezochte Vlaamse stad als Gent is mobiliteit een heuse uitdaging.

Met Gent.levert wil Stad Gent oplossingen bieden aan handelaars en leveranciers voor logistieke knelpunten in het centrum. Door samen te werken met bedrijven zoals Bubble Post, grandeert de stad een soepel netwerk van leveringen in en uit het centrum. Ook Vlaanderen denkt mee en pakt uit met een plan voor een stabiele toekomst van logistiek in onze steden te garanderen.

Wil je meer weten? Hou 7 november vrij in je agenda en verwacht binnenkort zeker een uitnodiging.

 
 

Smartmat: “Bubble Post is the only company that can offer us a personal solution.”

Smartmat: “Bubble Post is the only company that can offer us a personal solution.”

5 years ago, Anders Åsarby brought the very first foodbox all the way from Sweden to Belgium. Smartmat was born and soon Bubble Heroes delivered the Smartmat joy to their customers. We talked with Anders about our partnership.