Benjamin Rieder van Bubble Post wint JCI-award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer

 Benjamin Rieder wint JCI Jonge Ondernemer van het jaar 2015

Benjamin Rieder wint JCI Jonge Ondernemer van het jaar 2015

GENT - Benjamin Rieder van pakjes-bezorgingsdienst Bubble Post heeft de JCI-award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 in de wacht gesleept. Hij haalde het van Dries Henau van Wasbar, Jakob Lorré van Seeq en Sam Baro van Planet Group. De prijs werd gisteren uitgereikt in de showroom van BMW Verstraeten in Lochristi.
Benjamin Rieder van pakjes-bezorgingsdienst Bubble Post heeft gisteren in Lochristi de JCI-award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 in de wacht gesleept. Zijn bedrijf Bubble Post is een bezorgingsdienst die uitsluitend werkt met fietsleveringen. Het bedrijf, momenteel gevestigd aan de Rooigemlaan, heeft Gentse roots maar heeft ondertussen reeds vestigingen in Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Sint-Niklaas.
Benjamin Rieder haalde het van drie andere genomineerden uit het Gentse: Dries Henau, de zaakvoerder van wassalon / café Wasbar, Jakob Lorré van Seeq, een onderneming die animatiefilmpjes maakt voor bedrijven en Sam Baro van Planet Group, een bedrijf dat HR en ICT-diensten levert aan ondernemingen.  
De award wordt jaarlijks uitgereikt door JCI, een wereldwijde organisatie van jonge professionals en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar. Dit jaar werd de award uitgereikt in de showroom van BMW Verstraeten langs de Antwerpsesteenweg in Lochristi. Het event werd bijgewoond door meerdere bedrijfsleiders en jonge zelfstandigen, in de jury zetelde ondermeer Peter Leyman, ex-CEO van Volvo Cars Gent en huidig bestuurder van Ryhove vzw.