Bubble Post stuurt Gentse ondernemersprijs terug

 © Emy Elleboog

© Emy Elleboog

De start-up Bubble Post stuurt de prijs van De Gentse Ondernemer terug naar het stadsbestuur. Het koerierbedrijf is ontgoocheld dat de pakjesverdeling van de stadsdiensten aan Bpost is toegekend.

De trofee had een centrale plek in het kantoor van Bubble Post, maar het koerierbedrijf stuurt ze nu in een doos terug naar burgemeester Daniël Termont en zijn schepencollege.
Bubble Post keek in juni nog uit naar de rondetafel die de Stad Gent ging organiseren met diverse logistieke spelers rond stadsdistributie. 'De Stad Gent engageerde zich hierbij om een deel van haar eigen goederenstroom aan deze samenwerking uit te besteden. Van rond de tafel zitten kwam helaas niks in huis, na de analyse van de verschillende dossiers werd beslist een samenwerking aan te gaan met een gesubsidieerd overheidsbedrijf', zegt het koerierbedrijf.
Het gaat om CityDepot, een dochterbedrijf van Bpost. 'Wat werd voorgesteld als een open en constructieve mogelijkheid tot samenwerking, blijkt in realiteit gewoon een pact te zijn tussen twee politiek gestuurde organisaties', reageert BubblePost ontgoocheld.